



30 Mart 2014 tarihinde Hopa’da yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını AKP’li aday az bir farkla kazanmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi itiraz etmiş ve oylar yeniden sayılmıştı. Yapılan sayımda da AKP’li adayın seçimi kazandığı açıklanmıştı.
CHP İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş Toplum Gazetesine yaptığı açıklamada “İtirazlarımız üzerine yapılan incelemelerde 30 no lu sandıkta kanunsuzluk ve şaibeli durumlar olduğu İlçe seçim kurulu başkanı hakim tarafından tesbit edildi ve tutanağa bağlandı.30 no lu sandıkta AKP 128 CHP 59 oy aldı. Biz seçimi 23 oyla kaybettik.Bu sandıkta tesbit edilen şaibeli durumlar Hopa seçiminin sonucunu etkileyebilecek durumdadır. Ayrıca diğer sandıklarda da bu tür durumların olduğu tesbit edilmiştir.Bu nedenle 30 nolu sandıkla ve Hopa’nın geneli ile ilgili seçimin iptali ile ilgili itirazımızı yaptık.İl seçim kurulu itirazımızı red etti.Bizde Yüksek Seçim kuruluna başvurduk.Sonucunu bekliyoruz.”dedi.


‘Hırsız Var’ bu sefer Bakan Çelik için açıldı

1
Rize’de “Katil İsrail” diye slogan atan öğretim görevlisine yönelik saldırıya tepki
379919 kez okundu
2
Vali Baydaş “erdoğan’ın posterlerini asın” dedi CHP’li Deniz tepki gösterdi “Siyasetin değil devletin valisi olmaya davet ediyorum”
7759 kez okundu
3
Dikkat, Trabzon Havalimanı Kapanıyor
5239 kez okundu
4
Akşener: Erdoğan’a emeklilik hayatında başarılar diliyorum
831 kez okundu
5
FETÖ’DEN ARANAN ÇAY TV SAHİPLERİNDEN CEMAL KÜLÜNKOĞLU’NUN KARDEŞİ MUSTAFA KÜLÜNKOĞLU TAHLİYE OLDU.
424 kez okundu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.