Belediye Meclis Üyeliği listesinde yapılan sıralama değişikliği Gündoğdu’da tepkilere neden oldu
Belediye Meclis Üyeliği listesinde yapılan sıralama değişikliği Gündoğdu’da tepkilere neden oldu
AK Parti’nin İl ve İlçe Belediye Meclis üyeliği listelerini açıklamasının ardından ortaya çıkan tepkiler büyüyor. Tepkiler arasında başı Gündoğdu Beldesi çekti. Seçimler sonrası Gündoğdu Belediyesi’nin resmen kapanıp seçimden sonra Rize Belediyesi’ne bağlanacak olması Gündoğdu için Belediye Meclisi’nin önemini arttırdı. Geçtiğimiz gün açıklanan listelerde ilk sırada yer alması beklenen Gündoğdu Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz’un 26. sırada açıklanması Gündoğdu’da tepkilere neden oldu.
Gündoğdu’da Belediyecilik anlamında tecrübe sahibi olan Saffet Kopuz’un seçimlerden sonra Gündoğdu Belediyesi’nin kapanması ile Gündoğdu’ya hizmet noktasında etkin olacağı düşünülüyordu. Sıralamada yapılan değişiklik Gündoğdu’da olumsuz bir hava estirdi. Kopuz’a sevenlerinin partisinden ayrılarak başka bir partinin listesinden aday olması yönünde baskılar yaptığı öğrenildi. Süreçle ilgili sorularımızı yanıtsız bırakan Kopuz, Gündoğdu’nun iradesine saygılı olduğunu belirterek iddialara açıklık getirmedi.
Pazar’da Otomobil Dereye Uçtu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.