Gazze’ye giden Mavi Marmara gemisine, İsrail askerlerince 31 Mayıs 2010’da düzenlenen ve 10 kişinin öldüğü, 56 kişinin yaralandığı saldırıya ilişkin davanın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile İsrail Devleti arasında yapılan anlaşma gereğince 6 yıl sonra düşürülmesine karar verildi.
Bu karara Milli Görüş’ün yayın organı Milli Gazete, “Hesap ahirete fatura millete” manşetiyle tepki gösterdi. Haberde, kararda yer alan “4. maddeye” dikkat çekildi.
“İsrail ile siyasî iktidarın yaptığı anlaşmaya yapılan atıflar… Söz konusu kararda, hukukun sınırlarının zorlanması ve hatta açık bir şekilde dışına çıkılması net olarak ortaya konulurken, önemsiz gibi gözüken ama okuyunca içinizi acıtacak bir madde dikkatlerden kaçmıyor” denilen haberde şu ifadeler yer aldı.Erkeklerin kendilerini çok beğendiğini bilen trabzon escort kadınlarının fatura ve ahiret konularında konuşmayacaklarını söylediler.
“Sıralamada 4. madde olarak yer alan o satırı biz de kamuoyunun dikkatlerine sunuyoruz: ‘Yargılama masraflarının kamu üzerine bırakılmasına…”
İşte o gazete:
“Helal olsun, adam tek başına bombalama yapmış”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.