ESKİ ANAP’LILAR ONU GETİRDİ
BEKAROĞLU’NA İLK TEBRİK MESAJI İMRALIDAN GELECEK!
MHP Rize il başkanı Cem Kazmaz Prof Dr.Mehmet Bekaroğlu’nun Saadet Parti Rize belediye başkan adayı olması sonrasına Öcalan göndermesiyle tepki gösterdi.
Kazmaz ,Bekaroğlu’nu ilk kutlama mesajı Öcalan’dan geleceğini öne sürdü.
MUHATAP PKK DİR
MHP Rize il başkanı Kazmaz’ın konuyla ilgili yazılı açıklaması şöyle,
“Hafta sonu Rize’mizde yaşanan gelişmeler sonucunda Mehmet Bekaroğlu SP ‘den Belediye Başkanlığı’na Adaylığını açıklamış bulunmaktadır. Her mekan ve zeminde Öcalan’ın Avukatlığına soyunan, “Türk Devletinin Muhatabı PKK’dır diyen, İmralı’ya gidecek koster her şeyi çözecek” açıklamalarında bulunan Bekaroğlu’na Rize gibi Milliyetçi ve muhafazakar bir ilde adaylık açıklaması sonrasında ilk tebrik mesajının İmralı’dan geleceğine de kuşkumuz bulunmamaktadır.
ESKİ ANAP’LILAR ONU GETİRDİ
Mehmet Bekaroğlu çok enteresan bir siyasi figürdür, bu seçimde de gerek SP, gerekse gözlerini ve vicdanlarını karartarak siyasi hırslarına kurban olan eski ANAP’lılar kendisini maalesef yeniden Rize gündemine taşımışlardır.Bekaroğlu cezaevlerinde 680 tutuklu ve hükümlü PKK’lı katilin başlattığı ölüm oruçlarında eski ateist sol örgütlerin benzeri eylemlerinde aktif bir rol üstlenmesinin referansı ile gene arabuluculuğa soyunmuş bir kimsedir.
ANA DİLDE SAVUNMA HAKKI DİYEN RİZE‘Lİ
“ÖCALAN’IN GÖRÜŞME YASAĞI KALDIRILSIN, İMRALI ADASI’NA GİDECEK BİR KOSTER HERŞEYİ ÇÖZER, PKK’nın eğitim hakkı, ana dilde savunma hakkı talepleri haklıdır” diyen Rizelidir.
BEKAROĞLU’NUN BAŞBAKANLA YARIŞACAĞI TEK KONU TÜRK MİLLETİNİN BÖLÜNMESİ VE PARÇALANMA PROJELERİDİR!
Bekaroğlu Adayı olduğu Rize Belediye Başkanlığı Seçimlerinde Başbakanla yarışacağını söylemiş. Ne diyelim kendisi;
PKK İLE KOL KOLA
Bölücü , Marksist odakların ne zaman ,ihtiyaç duysalar başvurdukları siyasi aktördür. Kendisinin PKK’lılarla BDP’lilerle kol kola görmeye alıştık, İmralının ve bölücülerin taleplerinin en büyük destekçilerinden biri oldu, her zaman, iki dilli yaşam, Kürtçe anadilde eğitim , kültürel haklar, bölgesel özerklik , hakikatleri araştırma komisyonu, koruculuğun lağvedilmesi , Türk Askerin silah bırakması zırvalarına şahit olduk. Bölücü Marksistlerin Taksim’de kırmızı karanfillerle yaptıkları yürüyüşlerde Ertuğrul Kürkçü , Sırrı Süreyya Önder gibilerle hep kol kola gördük, bölücülerin forumlarında ateşli nutuklar atıp alkışlanırken gururlandığını ve sol yumruğunu kaldırıp onlara eşlik etmekten kendini zorla alıkoyduğunu ibretle izledik.Tüm bunlar ışığında Bekaroğlu’nun başbakanla yarışacağı tek konu Türk Milletinin bölme ve parçalama projeleri ile katil Öcalanı kim daha çok takdirine mazhar olacak hususudur.
BEKAROĞLU PKK-AKP-BDP-HDP’NİN ORTAK ADAYIDIR
Bekaroğlu’nun Rize’de muhalefetin ortak adayı olduğu söylemi yayılmaya çalışılmaktadır. Bu koca bir yalandır. Zira hiç bir şehit cenazesinde gururla dimdik ayakta durmaya çalışan bir şehit babasına destek olurken, cenaze namazında saf tutarken görülmeyen, ama onun yerine Laz Enstitüsünün açılışında Altan Tan başta olmak üzere pek çok ayrılıkçı , etnik ırkçı ve Kürtçüyle, PKK’lıyla kol kola çok mutlu aile tablolarına şahit olunan Bekaroğlu’nun Rize’de başta CHP ve MHP ile eski ANAP ve DP’den oluşan muhalefetin ortak adayı olduğu koca bir yalandır.
Ayrıca kendisi de MHP’lilerin listesinde yer alacağı, onların da desteğini alacağı mesajını vermektedir. Hiç bir Ülkücü, MHP’li, vatansever yanına dahi yaklaşmaz, bilakis onlarla her ortamda her koşulda mücadele eder.
Bekaroğlu’nun %35 oy ile iktidar partisi ile kafa kafaya geldiği masalını yaymaktadır. Bekaroğlu’nun gerçek oy oranı %5’dir oda kendisini tanıyıp bilmeyen SP’nin sadık seçmeninin oyudur. Yapılan ankette Rizelilerin %96’sı kendisine karşı olduklarını beyan etmiştir.
AKP ALTERNATİFİ MHP DİR
Rize’de AKP’nin yegane alternatifi MHP’dir Bekaroğlu ancak Hakkari veya Şırnak’ta BDP’den aday olursa AKP’nin alternatifi olabilir.
Mehmet Bekaroğlu ülkenin hassasiyetini hiçe sayarak adeta bir Sevr sevdalısı gibi törenle açtığı Laz Enstitüsü ile ön plana çıkmıştır. Etkinliğin şeref konukları ise BDP Milletvekili Altan Tan, HDK MYK üyesi Akın Birdal, HDP İstanbul milletvekili Levent Tüzel, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Hatice Altınışık, HDK MYK üyesi sanatçı Suavi olmuştur. Yani bölücülük ve PKK denince akla ilk önce gelen bir çok isim burada baş tacı edilmiştir.
Ama lütfen şunları unutmayınız Türk’e ve Türk Milliyetçiliğine kast edenlerin sonu hep hüsran olmuştur. Bu aziz millet onları önce sandığa sonra tarihin karanlık sayfalarına gömmüştür ve gömecektir. Çabanız beyhudedir, Türk ve Türk Milliyetçiliği düşmanı birine Rizeli asla geçit vermez, Rize’de AKP’yi sandıkta devirecek yegane alternatif Türk Milliyetçilerinin ve vatanseverlerin son kalesi MHP’dir.
Rize’deki Zincirleme Kazada 5 Kiş Yaralandı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.