Rize KAR YAĞIŞLI -5°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Mansur Yavaş’ın İkinci Dönemi Başladı

ad826x90
Ankara’da en yakın rakibi AKP’li Turgut Altınoka’a fark atan Mansur Yavaş mazbatasını aldı. Yavaş’ın ikinci dönemi başladı.

Ankara’da seçimden birinci çıkan Mansur Yavaş mazbatasını aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın 2. dönemi başladı. Yavaş mazbata sonrası yaptığı konuşmada, “Ankara yüksek bir oyla bu güvenini belirtti. Mansur Yavaş belediyeciliği adını verdiğimiz belediyeciliği tescilledi” dedi.

ad826x90

Mazbatasını aldıktan sonra Seçim Kurulu önünce açıklama yapan Mansur Yavaş Ankara halkına ve CHP örgütüne teşekkür etti.

Yavaş şunları söyledi:

“Yine aynı şekilde hesap verebilen, şeffaf, ortak akılla hareket eden sosyal bir belediyeciliğe aynen edeceğiz. Gerçek belediyeciliğin bizim yaptığımız belediyecilik olduğunu, asfalt ve betondan, plastikten üretilen şeylerin ne bir belediyecilik ne bir proje olduğunu söylemiştim. İçinde insan olmayan, insana yaramayan hiç bir şeye de bir kuruş para veremeyeceğimi söylemiştim. Çünkü bu para halkın parasıdır. O zaman bunu son derece dikkatli harcamamız lazım diyordum. Çok şükür Ankara yüksek bir oyla bu güvenini belirtti. Mansur Yavaş belediyeciliği adını verdiğimiz belediyeciliği tescilledi. Bundan sonra da bize güvenenlerin başını eğdirecek hiç bir işin içinde olmadan aynı şekilde Ankara halkına hizmet edeceğiz.”

Mansur Yavaş, yerel seçimlerde yüzde 60.44 oranında oy almıştı. Yavaş, AKP’li rakibi Turgut Alınok’a yüzde 28,76 oranında fark attı. (HABER MERKEZİ)

ad826x90

ad826x90

Sıradaki haber:

CHP’nin Körfezde’ki Oyların Yeniden Sayılması Talebi İtiraz Reddedildi

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.