HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, yolsuzluk ve talana karşı halkı bu akşam Taksim’de yapılacak eyleme çağırdı.
HDP Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, yolsuzluk ve talana karşı halkı bu akşam Taksim’de yapılacak eyleme çağırdı.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, yolsuzluk ve talana karşı halkı bu akşam Taksim’e çağırdı. Kürkçü, “HDP, bu ülkede yaşayan, çalışan, hak için mücadele eden herkesi yüzlerce yıllık ama en önemlisi 12 yılın birikmiş kirini, pisliğini, gübresini denizlere akıtmak, tertemiz etmek için halk ırmaklarını Taksim’e Kadıköy’e İstanbul’un her yerine bir araya gelmeye çağırıyoruz. HDP halkla birlikte mücadelenin önünde, içinde her yerinde olmaya devam edeceğiz” diyerek Taksim çağrısı yaptı. Önder ise, ” HDP olarak Cuma akşamı bütün yapılarımızı bileşenlerimizi ve halkımızı alanlara çağırıyoruz” dedi.
“Tasmayı tutanlar ayaklarını denk almazlarsa…”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.