



Kendisini polis olarak Tanıttı FETÖ iltisaklı kişilerce kimliğin kullanıldı ziynet eşyalarını teslim etmesini isteyerek dolandırdı

GENÇAĞA KARAFAZLI
Rize’nin İyidere ilçesinde kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.
Rize valiliği il emniyet müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle.
Rize’nin İyidere İlçe Emniyet Amirliği’ne müracaatta bulunan vatandaşın, ‘kendisini polis olarak tanıtan’ kişi tarafından telefonla arandığı, FETÖ/PDY iltisaklı kişilerce vatandaşın kimliği kullanılarak çeşitli kuyumculardan altın alındığını ve kendisinde bulunan ziynet eşyalarını teslim etmesi gerektiğinin söylenmesi üzerine; 6 adet 22 ayar bilezik, 1 adet altın kelepçeli bilezik, 1 adet altın zinciri ile birlikte reşat tam altın, 1 adet zinciri ile birlikte altın kolye, 1 çift altın küpe, 4 adet altın yüzük, 1 adet altın tuğralı künye, 6 adet çeyrek altın, 3 adet yarım altın ve 5 bin TL nakit paranın kendisini arayan şüpheli şahsa teslim edildiği anlaşıldı.İyidere İlçe Emniyet Amirliğince yapılan çalışmalar sonucunda 2 şüpheli şahıs yakalandı. Şahıslardan biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken A.H.A. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Toplam 348 bin 400 TL değerindeki altın ve 5 bin TL nakit para eksiksiz olarak ele geçirilerek vatandaşa teslim edildi.



PAZAR ADD’DEN ATATÜRK’E SAYGISIZLIK İDDİASINA TEPKİ

1
Rize’de “katil İsrail” diye bağırdığı için darp edilen hocaya saldıranlardan 2 kişi gözaltına alındı serbest bırakıldı
8076 kez okundu
3
Spor bakanın özel kalem müdürü yurttaşa “senin G..tüne ne sokacağım görürsün” dedi 40 bin TL ödedi kurtuldu.
308 kez okundu
5
Samsun Devrimci 78’liler Derneği, Necdet Adalı’yı idam edilişinin 44. yılında andı
236 kez okundu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.