




Rize’nin Çamlıhemşin İlçesinde 80 yaşını dolduran kadınların enerjisi bitmek bilmiyor.Kadınalr, ilerleyen yaşlarına rağmen sırtlarında kilolarca yülk taşıyorşlar.

Çamlıhemşin’de bir çok kadın ilerleyen yaşlarına rağmen yaptıkları ağır köy işleri ile gençleri adeta kıskandırıyorlar.Sırtında odun taşıyan 80 yaşındaki Fikriye Zararsız, “Çocukluğumdan bu yana çalışırım. Çalışmadığım dönemler vücudum zayıf düşer hasta olurum. Sağlıklı bir hayat sürdürebilmek için sürekli çalışıyorum. İki gün çalışmadan oturursam kireçlenme ve eklem ağrılarım oluyor” dedi.

78 yaşındaki Emine Şahin de çalışmaktan zevk aldığını belirterek ilerleyen yaşına rağmen sahip olduğu sağlığı ve enerjiyi çalışmaya borçlu olduğunu belirterek gençlerin doğadan uzaklaşmamasını istedi.





Devlette kadının adı yok

1
TRT ye bak. Galibiyete sevinen kadının memesi sorun oldu
439 kez okundu
2
Pelin Batu’ya kızanlar bu fotoğrafları parçalar… 44 kadın evde çıplak dolaştı
430 kez okundu
4
“çocukların güvende olduğu bir toplum yaratmak için harekete geçmeliyiz”
272 kez okundu
5
Rize’deki bir okulda taciz iddiaları nedeniyle görevden alınan H.T adlı şahıs hakkında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş soruları yanıtladı
268 kez okundu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.