inançların Siyasette alet edildiği yalan ve hırsızlığın zirve yaptığı bir süreçte siyaset yapmaya karar veren Diyanet İşleri Başkanlığın Rize il müftülüğü kadrosunda 32 yıl İmam-Hatip olarak görev yapan Yahya Sandıkçı , siyasi iktidara şu sözlerle göndermede bulunarak “çalmayacağım ,yalan söylemeyeceğim” diyerek DEVA partisinden Rize Kalkandere ilçesinde belediye başkan adayı oldu.
GENÇAĞA KARAFAZLI
Emekli imam Sandıkçı siyasete girme gerekçelerini ve vaatlerini şu sözlerle ifade etti;
“Belediye başkanlığı kazanırsam millet oy verip Allah’ta nasip ederse Kalkandere’de yeni bir yüz dürüst herkese eşit ve adaletli davranacağım ,halkın parasını halka hizmet edeceğim. Kalkandere de en önemli sorunlardan biri olan araçlar için otopark yap işlet devret modeli , otel , bay bayan umumi tuvaletler, özellikle mahalle ve köyden gelen hanım kardeşlerim için bekleme kafesi yapacağım.
İtfaiye de 7\24 açık olacak çocuk kreşleri yapılacak, Rize merkeze giden halk otobüsüne öğrenci fiyatları yarıya indireceğim, 0-2 yaş çocuğu olan hanım kardeşlerim öğrenci fiyatı ödeyecek, mahallelere dolmuş taksi konulacak belediyesi lokantası açıp emekli ve öğrencilere ucuz yemek verilecek 65 yaş üzeri olan bay ve bayanlar için halk otobüsü bileti yarıya olacak, girişte eski belediye binası giriş terminal ikinci katı bir düğün salonu en üst kısmı sosyal tesisler olacak veya restore edilecek en büyük mega projem merkezden sanayi ve adliye ye TÜNELDİR .
Halk için çalışacağıma yalan demeyeceğime çalmayacağıma dürüst bir yüz olarak söz veriyorum bu sefer hocayı deneyin Kalkandere kazansın siz kazanın Ne oraya Ne buraya oylar YAHYA HOCA’YA Kalkandere’nin DEVASİ SANDİKCİ YAHYA HOCA”
Dini magazine çevirdiler…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.