Rize KAR YAĞIŞLI
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

GAZETECİ UĞURLU’NA SALDIRAN İSİM MHP’Lİ BELEDİYE YE ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

ad826x90

Gazeteci Orhan Uğuroğlu’na saldıran kişinin MHP’li belediyede çalıştığı ortaya çıktı!
Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, Cuma günü evinin önünde saldırıya uğramıştı, saldırganlardan O. K. Y’nin MHP’li Etimesgut belediyesinde güvenlik görevlisi olduğu ortaya çıktı.
Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu 15 Ocak Cuma günü öğle saatlerinde evinin önünde 3 kişi tarafından saldırıya uğramıştı. Saldırı sonrası yakalanan ve gözaltına alınan 4 kişi daha sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Yeniçağ gazetesinin haberine göre; Uğuroğlu’na saldıranların ifadesine ulaşıldı. 1993 doğumlu O.K.Y polise verdiği ifadede Etimesgut Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını dile getirdi.

ad826x90

O.K.Y iş adresi olarak da Etimesgut Belediyesi’nin adresini verdi. Bilindiği üzere Etimesgut Belediye Başkanlığını 2019 yılında MHP’li Enver Demirel kazandı. Diğer saldırganlardan D.K ise ikamet adresi olarak yine Etimesgut’u gösterdi.
Saldırganlardan biri, Orhan Uğuroğlu’ndan şikâyetçi oldu!
Diğer saldırgan A.A’ ise polise verdiği ifadede Orhan Uğuroğlu’ndan şikâyetçi ve davacı olduğunu söyledi. A.A “Uğuroğlu bize hakaret etti, davacı ve şikâyetçiyim” dedi.

ad826x90

ad826x90

Sıradaki haber:

İKTİDARI SAVUNMAK VE ÇAY ÇARŞISI

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.