Rize HAFİF KAR YAĞIŞLI -7°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Emniyet’e getirilen Ilıcak’ın ilk sözleri

ad826x90

 

ad826x90
Bodrum’da gözaltına alınan Gazeteci Nazlı Ilıcak, İstanbul’a getirildi.

Murat ÇAKIR / İSTANBUL, (DHA) Darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Bodrum’da gözaltına alınan Gazeteci Nazlı Ilıcak, İstanbul’a getirildi.

Tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı’na saat 16.30 sıralarında getirilen Ilıcak, buradan Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülecek.

NAZLI ILICAK EMNİYET’E GETİRİLDİ

Bodrum’da sabah saatlerinde gözaltına alınan Nazlı Ilıcak, soruşturmanın yürütüldüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Nazlı Ilıcak binaya girerken“Ben Bodrum’da teslim oldum. Kaçtı diyenlere üzülüyorum. Ben vatanımı terk etmem” dedi.

ad826x90

Hakkında 41 gazeteciyle birlikte yakalama çıkarılan Ayşe Nazlı Ilıcak, sabah saatlerinde Bodrum’da gözaltına alınmıştı. Bodrum’da işlemleri tamamlandıktan sonra uçakla İstanbul Atatürk Havalimanına getirilen Ayşe Nazlı Ilıcak, İstanbul polisi tarafından uçakta teslim alındıktan sonra önce sağlık kontrolü için Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Burada yapılan sağlık kontrolünün ardından Ayşe Nazlı Ilıcak, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Gayrettepe yerleşkesinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Geniş güvenlik önlemleri alınarak binaya sokulan Ayşe Nazlı Ilıcak “Ben Bodrum’da teslim oldum. Kaçtı diyenlere çok üzülüyorum. Ben vatanımdan ayrılmam” dedi.

ad826x90

Ayşe Nazlı Ilıcak daha sonra merdivenlerden çıkarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine çıkarıldı. Yetkililer gözaltına alınan diğer gazetecilerle birlikte Ayşe Nazlı Ilıcak’ın savcılıktan gelecek talimata göre önümüzdeki günlerde adliyeye gönderileceğini söylediler.

İSTANBUL’A BÖYLE GETİRİLDİ


ad826x90

Sıradaki haber:

“Hırsızlıkla kurulan TV’lere bağlanmam”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.