Rize PARÇALI BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Didim Kadın Platformu: Sürgünler derhal durdurulmalıdır

ad826x90

Eğitim Sen yönetici ve üye kadınların sürgün edilmesine tepki gösteren Didim Kadın Platformu, “Kanunsuz ve hukuksuz sürgünleri kınıyoruz. Bu sürgünler derhal durdurulmalıdır” dedi.

Aydın- Didim Kadın Platformu, geçtiğimiz hafta sürgün edilen Eğitim Sen yönetici ve üye kadınlara destek için basın açıklaması düzenledi. Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yapılan açıklamada basın metnini platform adına Sultan Parıltı okudu.

ad826x90

Her tür ceza yönteminin kamu emekçilerinin örgütlü mücadelesine yönelik bir engelleme olduğunu söyleyen Parıltı, “Eğitim emekçileri ve onların öz örgütü Eğitim Sen yıllardır sürdürdüğü parasız, bilimsel, laik ve ana dilde eğitim mücadelesinde hiçbir zaman ödün vermemiştir. İlçemizde üç eğitim emekçisinin, bilimsel ve parasız eğitime sahip çıktıkları için sürgün edilmelerini kabul edilebilir bulmuyoruz” dedi.

“KANUNSUZ VE HUKUKSUZ SÜRGÜNLERİ KINIYORUZ”

Didim Kadın Platformu olarak haksızlığa karşı mücadele edeceklerini ifade eden Parıltı, “Geleceğimize sahip çıkmak için her alanda birlikte olmamız gerektiğini düşünüyor ve yapılan bu kanunsuz ve hukuksuz sürgünleri kınıyoruz. Biz kadınlar, Eğitim Sen Didim Temsilciliğinin yanındayız ve diyoruz ki, bu sürgünler derhal durdurulmalıdır, Gücümüz birliğimizdir” diye konuştu.

(EVRENSEL)

ad826x90

ad826x90

Sıradaki haber:

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, kapatma davasını protesto etti

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.