Rize HAFİF KAR YAĞIŞLI -4°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

CHP Fındıklıda zamları protesto etti

ad826x90

AKP Hükümetinin yeni yılın ilk gününde yurttaşların en temel gıda maddelerine yaptığı zamlara yönelik Türkiye genelinde protestolar devam ediyor.

ad826x90

Gençağa Karafazlı

Başta CHP olmak üzere bir çok siyasi parti ve STK meslek örgütlerinin AKP hükûmetinin gerçekleştirdiği zamlara karşı sokağa çıktı.

Önceki gün Rize merkez, dün ise Çayeli de zamları protesto eden CHP Rize il örgütü bugün Fındıklı ilçesinde AKP hükümeti ve zamları protesto etti.

chp1

ad826x90

“ZAMLARA HAYIR!BEZDUK!DARLANDUK”

CHP nin Fındıklı ilçesinde gerçekleştirdiği basın açıklaması eylemine CHP  Milletvekillerimiz Gülizar B.Karaca, Orhan Sarıbal, Ahmet Kaya ve Fındıklı Belediye Başkanımız Ercüment Çervatoğlu, CHP İl başkanı Saltuk Deniz ve CHP yöneticileri ile bazı STK temsilcileri ile yurttaşlar katıldı.

CHP il başkanı burada yaptığı açıklamada ,zamlara karşı mücadelelerinin devam edeceğini yurttaşların zamlara karşı bugünden karşı duruş göstermesi çağrısı yaptı.

Başkan Deniz, açıklamasında AKP hükümetinin her geçen gün halkı açlığa ve yoksulluğa mahkum ettiğini artık halkın AKP iktidarından bıktığını ve bezdiğini ifade ederek yapılan zamların geri alınmasını istedi.

ad826x90

CHP’nin önümüzdeki günlerde Ardeşen, Kalkandere ve Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’da zamları protesto edeceği öğrenildi.

chp2

ad826x90

Sıradaki haber:

Lokumcu davasında yargılanan Polis memuru:Kaymakam telsizle emir verdi saldırdık

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.