



Artvin’in Borçka Belediyesi EBA sınıfı açıyor.

GENAÇAĞA KARAFAZLI-
Dayanışma yaşatır diyen Borçka belediyesi sosyal medya üzerinde 8 bilgisayarlık EBA sınıfı açacağı duyurusu yaparak yurttaşlardan sosyal medya üzerinden destek istedi.
Borçka Belediyesi sosyal medya üzerinden şu çağrıyı yaptı;
“Bilgisayarı ve interneti olmayan çocuklarımızın kullanımına sunulmak üzere belediyemizde sekiz bilgisayarlık EBA sınıfı açıyoruz. Dört bilgisayarı temin ettik, kalan dördü için de sizden destek istiyoruz. Dayanışma yaşatır.”
Belediyenin bu çağrısı üzerine Birol Akbaba adlı yurttaş sosyal medya üzerinden ; “arkadaşlarla organize oluyoruz şu anda. bir tane bilgisayar alıp göndereceğiz iki gün içinde.” diyerek destek verirken Arif Ertaş adlı yurttaş ; “Ben bir adet gönderebilirim. Çocuklar bu aziz milletin geleceğidir.” diyerek Belediyenin kampanyasına destek verdi.


Hopa’da doktora 2. kez saldırı

1
Rize’de “Katil İsrail” diye slogan atan öğretim görevlisine yönelik saldırıya tepki
324134 kez okundu
2
Vali Baydaş “erdoğan’ın posterlerini asın” dedi CHP’li Deniz tepki gösterdi “Siyasetin değil devletin valisi olmaya davet ediyorum”
7175 kez okundu
3
Dikkat, Trabzon Havalimanı Kapanıyor
5176 kez okundu
4
Akşener: Erdoğan’a emeklilik hayatında başarılar diliyorum
799 kez okundu
5
FETÖ’DEN ARANAN ÇAY TV SAHİPLERİNDEN CEMAL KÜLÜNKOĞLU’NUN KARDEŞİ MUSTAFA KÜLÜNKOĞLU TAHLİYE OLDU.
330 kez okundu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.