




Arhavi’de “dereler özgür aksın vadiler yeşil kalsın” paneli düzenlenecek

GENÇAĞA KARAFAZLI
HES projeleri, maden çalışmaları ve Taş ocaklarıyla delik deşik edilen, dereleri tabutluğa dönüştürülen bir kaç aç gözlü doğa düşmanı şirketlerin yok etmeye çalıştığı Arhavi ilçesinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan önemli bir panel duyurusu yapıldı.
Artvin’in Arhavi ilçelisinde yaşam savunucuları başta, Durğuna deresi HES projesi ve diğer Çevre tahripçisi yatırımlar ile Arhavi’nin sorunlarını tartışılacağı panel düzenliyor.
Doç .Dr. Oğuz Kurdoğlu yazar -şair Funda Özyut’un sunumuyla gerçekleşecek olan panele Artvin milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, yaşam savunucuları ve yurttaşlar katılacak.

Panelin toplantı tarihi ve yeri konusunda şu bilgiler aktarıldı:
Arhavi Çifteköprü-19.06.2024 Çarşamba Saat 14:00 (Bayramın 4.günü)




Anzer balını dünyaya tanıtan Yılmaz ‘ı bu kez Prof. Dr. Haberal ağırladı

1
Orta ve Doğu Karadeniz de Fırtına Alarmı!
1096 kez okundu
2
Trabzon Uzungöl de halk HES projesine karşı birleşti
753 kez okundu
3
Meydana maya çalmaya çağırıyoruz
468 kez okundu
5
Rize’yi sel ve heyelan vurdu. Güneysu yolu 3. kez çöktü sorumlulardan hesap sorulmadı
230 kez okundu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.