MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif AKGÜL aralıksız çalışmalarına devam ediyor.
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif AKGÜL aralıksız çalışmalarına devam ediyor.
Uzm. Dr Zelkif AKGÜL ikinci defa esnaf ziyaretinin %75 ini tamamladı.Çalışmalarının karşılığını ilgi,sevgi ve destek sözleri ile alan Dr AKGÜL,‘Biz de sizleri seviyoruz, fakat sizin komşunuz olan burada doğan, büyüyen ve yaşayan bir kardeşiniz olarak aynı zamanda sizden 30 Mart ta oy olarak da destek istiyorum.Bu seçim sürecinde çalışmadan hiç geri durmadık.Projelerimiz hazır ve sizlere sunduk.Ekibimizi açıkladık.İnşallah sizlerin desteği ile iyi hizmetler yapacağız.’ sözleri ile esnaftan destek isterken.Esnafın da bu isteğe duyarsız kalmayacağı şeklinde cevap vermeleri ekibin çalışma istek ve azmini arttırarak sürdürmesine zemin hazırlıyor.
Ayrıca 5000 adedi bulan ev ziyaretlerini de devam ettirmekte olan Dr AKGÜL ,dün her Pazartesi gibi esnaf ziyaretini tamamladıktan sonra ekibi ile rutin istişare toplantısını yaptı.Dr AKGÜL akşam ise ev ziyaretlerinden sonra hasta ziyaretine geçti.Toplumun her kesiminin sorunu ile ilgilenen ve kazanırsa iyi bir belediyecilik örneği ortaya koyma ihtimali her geçen gün herkes tarafından benimsenmeye başlayan Dr AKGÜL ve ekibi çok güçlü bir tempoda çalışmaya devam ediyor.
Önce Gram Düştü Sonra Zam Yapıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.