Tarihe kara bir leke olarak geçen 28 Şubat post modern darbesi Rize’de protesto edildi.
Rize Sahil Cami önünde Cuma namazı çıkışı sonrası Rize MTTB öncülüğünde gerçekleştirilen protestoya katılım haylı yüksekti.
Rize MTTB Rize Şube Başkanı Ferhat Ceylan 28 Şubat darbesiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Ceylan: 28 Şubat sonrası inançlı insanlara uygulan insanlık dışı uygulamalardan bahsederek : 28 Şubat ‘tan günümüze bazı şeylerin değişmediğini de üzülrek görmekteyiz.Suçu tespit edilemediği halde yıllarca zindanlarda çürüyen Salih MİRZABEYOĞLU, Malatyadaki olaylarda gözaltına alınıp ceza evinde bulunan Fahri MEMUR ,14 yaşında devleti yıkmaya teşebbüsten dara ağacına gönderilen Yakup KÖSE olayını türkiye de bilmeyen kalmadığı halde bu uygulamaların sürmesi inançlı insanları derin den üzmektedir.
28 Şubat döneminde asker,Yargı,ve medya ile birlikte darbenin işbirliğini yapan YÖK ‘ün kapatılması gerektiğini MTTB olarak yıllardır dile getirdiklerini , Ülkemizi geriye götüren 28 Şubat gibi yaşadığımız bir çok sorunun çözümü olarak gördüğümüz yeni Anayasanın bir an önce yapılmasını istiyoruz şeklinde sözlerini tamamladı.
ADLİYE ÖNÜNDE HES PROTOKOLÜNÜ YIRTTI, İPTAL DAVASI AÇTI
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.