Saat Yükleniyor...
Rize'de 'Bir anarşistin kaza sonucu ölümü' var
Tarih : 2012.02.16  15:11:45
Rize'de Kültür Sanat faaliyetleri kapsamında bu ay "Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü" adlı oyun tiyatro severlerle buluşacak.

Rize'de 'Bir anarşistin kaza sonucu ölümü' var

Rize'de Kültür Sanat faaliyetleri kapsamında bu ay "Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü" adlı oyun tiyatro severlerle buluşacak.

 

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün her ay düzenlediği Kültür Sanat faaliyetleri kapsamında bu ay Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından "Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü" adlı oyun tiyatro severlerle buluşacak.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salonda 21-22 Şubat (Salı - Çarşamba) saat:20.00’de sahnelenecek olan oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilecek.

Dario Fo'nun yazdığı ve Mehmet Atay'ın yönettiği oyun bir metropolde geçiyor. Metropolde bombalar patlar. Olayın faili olarak tutuklanan zanlı emniyet müdürlüğündeki sorgusu sırasında pencereden düşüp ölür. Emniyet, ölümün intihar sonucu olduğunu iddia eder. Ancak basının ve kamuoyunun baskısıyla soruşturma açılır. Bu soruşturmayı aktörlük hastalığı olan bir deli, oyun alanı haline getirecek, gerçeğin resmi söylemin bir hayli uzağında olduğunu gösterecektir.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur
Kültür-Sanat
YAZARLAR
Sedat toprak
sedat toprak: Tarla Çaykur'u Gafil Avladı !
HAFTANIN ÇOK OKUNANLARI
ANKET
Karadeniz Demiryolu hangi güzergah üzerinde olmalıdır?
Samsun-Sarp
Trabzon-Sarp
  
FOTO GALERİ
VİDEOLAR
Copyright © Rize Nabız   |
Sitemizdeki yazı , resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.